Beställningstrafik

Resor med hög säkerhet
Trivsamt och avkoppland
Minimal miljöpåverkan

Beställningstrafik med buss

Behöver du boka buss i beställningstrafik? Beställ bussresa för sällskap eller en grupp? Boka din resa hos oss på Alternativ Trafik.

Vi är ett bussbolag som utgår från Bjuv, mitt i Skåne, och erbjuder beställningstrafik, busscharter och ersättningstrafik över hela Skåne med omnejd men vi kör även regelbundet resegrupper över längre sträckor. Oavsett om du ska göra en kortare eller en lite längre resa, kan du ta dig dit du ska i någon av våra moderna och bekväma bussar.

Bestallningstrafik

Beställ din bussresa hos oss och låt oss sköta transporten medan du och ditt sällskap kopplar av i en av våra bekväma bussar, modernt utrustade med air-condition, toalett, TV, internet och DVD-spelare. Självklart kan du även få en kopp kaffe ombord. Hos oss på Alternativ Trafik kan du beställa resor med buss både flexibelt, enkelt och bekvämt. Vi hämtar upp er och lämmar av er där ni önskar, för att ni ska kunna koncentrera er på annat än transporten.

Gör en bokningsförfrågan nedan

Din förfrågan är ej bindande och vi kommer på inga sätt att debitera dig om du väljer att ej boka din resa med oss.
När du skickat in din förfrågan kontaktar vi dig via telefon med kompletterande frågor för att vi sedan ska kunna ge dig ett prisförslag