Seniorresor

Resor med hög säkerhet
Trivsamt och avkoppland
Minimal miljöpåverkan

Pensionärsresor med buss

Många seniorer uppskattar att ta tillvara på tiden genom att umgås och upptäcka nya platser och sevärdheter. Att göra seniorresor med buss hos Alternativ Trafik är ett riktigt bekvämt och behagligt sätt att resa på för både mindre och större grupper.

Vi ordnar er pensionärsresa och ni kan känna er trygga med våra bussar som körs av erfarna förare och ombord reser du med alla tänkbara bekvämligheter. Från vår utgångspunkt i Bjuv når vi hela Skåne men erbjuder även bussresor för längre sträckor. Kontakta oss gärna för att få hjälp att planera just er resa.

senior

Att resa tillsammans med buss är både enkelt och flexibelt. Våra bussar är inte bara bekväma, säkra och miljövänliga, vi kan också ge dig ett av de mest flexibla resealternativen. Vi hämtar upp er på önskad avreseplats, kör er dit ni vill och lämnar av er precis där ni behöver. Enklare och bekvämare kan det knappast bli.

Gör en bokningsförfrågan nedan

Din förfrågan är ej bindande och vi kommer på inga sätt att debitera dig om du väljer att ej boka din resa med oss.
När du skickat in din förfrågan kontaktar vi dig via telefon med kompletterande frågor för att vi sedan ska kunna ge dig ett prisförslag