Hyra buss i Skåne

Att resa med buss är ett bekvämt och effektivt sätt att färdas med hela sitt sällskap. Hos oss på Alternativ Trafik kan du hyra buss för grupper på upp till 77 personer. Vi har toppmoderna långfärdsbussar och rutinerade förare som erbjuder en trevlig resa både lokalt och på längre sträckor.

Funderar du på att hyra buss i Skåne? Då har du kommit helt rätt. Med våra moderna bussar och erfarna chaufförer kan du slappna av och låta oss ta dig vart du än vill i Skåne med omnejd.

När du hyr buss med chaufför från oss på Alternativ Trafik kan du slappna av och lita på att vi tar hand om allt det viktiga. Oavsett om resan går till ett bröllop, en konfirmation, en bortamatch eller en konferens ser vi till att du och resten av gruppen får tid till varandra.

Ingen behöver bekymra sig om att köra eller navigera – och bussen blir till en rörlig oas där skratt, samtal och ögonblick får förevigas till gemensamma minnen att se tillbaka på med glädje.

Så fungerar våra bussresor

Hur långa resor kan ni köra?

Våra chaufförer kör både kortare och längre resor till och från hela Skåneregionen. Vi hämtar dig och din grupp på en avtalad plats och ser till att ni kommer tillbaka tryggt och säkert på avtalad tid.

Hur många passagerare får plats i bussen?

Våra moderna bussar har plats för grupper på upp till 77 personer.

Var kan jag hyra bussen i Skåne?

All vår verksamhet utgår från våra lokaler i Bjuv, strategiskt placerat mitt i den skånska myllan. Det ger oss snabb och smidig tillgång till hela Skåne och södra Sverige. Du och din grupp bestämmer själva var resan ska utgå ifrån.

Fördelar med att hyra buss i Skåne

Bekvämt och avslappnande

Att hyra en buss i Skåne är det mest bekväma sättet att transportera grupper på. Ingen behöver oroa sig för att köra eller navigera genom trafiken; våra chaufförer tar hand om allt. Det gör att du och dina gäster kan koppla av och fokusera på att njuta av resan. Våra moderna bussar är dessutom utrustade med air-condition, toalett, TV, internet och DVD-spelare. Självklart får du även en kopp kaffe ombord.

Sparar tid

Att resa tillsammans i en buss sparar tid. Du behöver inte koordinera flera fordon eller vänta på att hela gruppen samlas. Våra punktliga och pålitliga chaufförer säkerställer att du når din destination i tid och utan stress.

Miljövänligare alternativ

Att välja buss som färdmedel är också ett miljövänligare alternativ än många andra transportmedel. Genom att minska antalet fordon minskar vi även kollektivt vår påverkan på miljön. Det är ett medvetet val som låter dig njuta av din resa samtidigt som du minskar resans negativa avtryck på klimat och miljö.

Vi anpassar resan efter dina behov

Vi förstår att varje evenemang eller resa är unik. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att möta dina specifika krav och behov. Oavsett om det är en affärsresa, en konferens, ett bröllop eller en skolutflykt så strävar vi alltid efter att tillgodose dina behov och anpassar resan för dig och dina gäster.

En fördel med att hyra buss i Skåne är att du får full kontroll över resans rutt. Önskar du och dina gäster extra stopp under resan för att se sevärdheter eller sträcka på benen löser vi det. Skåne erbjuder en mångfald av vackra platser, från pittoreska städer till förtrollande landskap. Genom att hyra buss i Skåne hjälper våra kunniga chaufförer dig och dina gäster att utforska varje hörn av vår underbara region.

Välkommen att kontakta oss på 042-833 53 eller skicka en bokningsförfrågan nedan

Din förfrågan är ej bindande och vi kommer på inga sätt att debitera dig om du väljer att ej boka din resa med oss.
När du skickat in din förfrågan kontaktar vi dig via telefon med kompletterande frågor för att vi sedan ska kunna ge dig ett prisförslag