Konfirmation & kyrka

Moderna bussar
Upp till 77 personer
Minimal miljöpåverkan

Buss för konfirmander och kyrkoförsamlingar

Att konfirmera sig är verkligen ett av de största ögonblicken i livet, en milstolpe på vägen till att bli vuxen och många gör konfirmandresor tillsammans med sin konfirmationsgrupp och med kyrkan.

Om ni behöver hyra buss till konfirmation eller för en bussresa med kyrkan är ni välkomna till oss på Alternativ Trafik. Vi tillhandahåller transfer för både konfirmander och församlingsmedlemmar som ska resa på studiebesök eller på konfirmandläger och andra sammankomster. Att resa tillsammans med buss är både trevligt och miljövänligt.

Konfirmation

Om ni ska göra en bussresa med er kyrka som t.ex. konfirmandläger, studiecirkel eller någon annan sammankomst är Alternativ Trafik det självklara valet för er i Skåne. Vi kör från Bjuv, varifrån vi når hela Skåne och lite till. Res bekvämt med oss i någon av våra fräscha och moderna bussar med plats för mindre och större sällskap.

Gör en bokningsförfrågan nedan

Din förfrågan är ej bindande och vi kommer på inga sätt att debitera dig om du väljer att ej boka din resa med oss.
När du skickat in din förfrågan kontaktar vi dig via telefon med kompletterande frågor för att vi sedan ska kunna ge dig ett prisförslag