Förening

Resor med hög säkerhet
Gratis internet
upp till 77 personer

Föreningsresor och lagresor med buss

Det blir roligare att göra saker tillsammans, det kan alla som är med i en förening intyga. Ska er förening ut och resa? Ska idrottslaget hyra buss för att åka på turnering?

Hos oss på Alternativ Trafik kan ni hyra bussar med högsta moderna standard, körda av våra erfarna och rutinerade chaufförer. Varje år åker hundratals lag på träningsresor med buss och när ni väljer att anlita oss på Alternativ Trafik får ni en bekväm och smidig resa.

forening

Ska fotbollslaget på turnering eller ska ridklubben på träningsresa? Kanske är ni en grupp konstälskare som ska åka på studiebesök tillsammans till något av Skånes alla museer? Hyr bussen hos oss innan nästa träningsresa, föreningsresa eller andra tillfällen då idrottsföreningen, konstföreningen eller studiecirkeln ska ut och resa i Skåne. Vi har bussar för både små och större grupper utrustade med alla bekvämligheter ni kan önska ombord. Res säkert och behagligt med oss.

Gör en bokningsförfrågan nedan

Din förfrågan är ej bindande och vi kommer på inga sätt att debitera dig om du väljer att ej boka din resa med oss.
När du skickat in din förfrågan kontaktar vi dig via telefon med kompletterande frågor för att vi sedan ska kunna ge dig ett prisförslag