Låt oss ta klassen dit och hem

Resor med hög säkerhet
Trivsamt och avkoppland
Minimal miljöpåverkan

Boka buss för klassresan

Vi jobbar med beställningstrafik för grupper stora som små - till resmål både när och fjärran. En stor del av vår verksamhet består också at att rycka in med ersättningstrafik vid trafik - och tågstopp. Då är vi snabbt på plats med våra bussar, och ser till att väntande resenärer når sin destination så snart som möjligt.

Med Alternativ Trafik reser du trivsamt och miljövänligt. Vi tar hand om transporten medan du kopplar av. Våra moderna bussar är utrustade med en lång rad bekvämligheter som gör din resa till ett sant nöje. Luftkonditionering och uppvärmning ger ett behagligt klimat oavsett årstid. Och under resans gång kan du fördriva tiden med en kopp nybryggt kaffe och underhållning via internet eller DVD. Alla bussar är självklart också utrustade med WC.

Alternativ Trafik är det självklara valet för bussresor i Malmö, Helsingborg och resten av Skåne. Boka buss hos oss redan idag!

img

Att resa med buss är ett bekvämt och effektivt sätt att färdas med hela sitt sällskap. Hos oss på Alternativ Trafik kan du hyra buss för grupper på upp till 77 personer. Vi har toppmoderna långfärdsbussar och rutinerade förare som erbjuder en trevlig resa både lokalt och på längre sträckor.

All verksamhet utgår från våra lokaler i Bjuv, strategiskt placerat mitt i den skånska myllan. Det här ger oss snabb och smidig tillgång till hela Skåne och södra Sverige. Hos oss kan du hyra buss i Malmö, Helsingborg, Lund, Kristianstad och Ängelholm. Helt enkelt till och från hela Skåneregionen för både kortare och längre resor. Våra chaufförer kan hämta dig och din grupp på avtalad plats och se till att ni kommer tillbaka tryggt på avtalad tid.

Här på Alternativ Trafik har vi tre slags bussar i vår vagnpark, alla med många fördelar men den främsta skillnaden är antal platser.

Låt oss sköta körandet och få mer tid över till resan

Din förfrågan är ej bindande och vi kommer på inga sätt att debitera dig om du väljer att ej boka din resa med oss.
När du skickat in din förfrågan kontaktar vi dig via telefon med kompletterande frågor för att vi sedan ska kunna ge dig ett prisförslag