Skolresa

Resor med hög säkerhet
skolklasser till  utflyktsmål
upp till 77 personer

Hyra buss till skolresan

Letar ni efter att hyra buss till skolresan? Att åka buss tillsammans med klassen är både bekvämt och säkert – dessutom är det ofta väldigt roligt!

Att välja buss till klassresan gör att resandet blir en del av destinationen. Det är både ett sätt att ta sig till resmålet och en chans för vänskaper mellan klasskamrater att blomstra ut till gemensamma minnen att se tillbaka på med glädje.

Genom att hyra buss till skolresan från oss på Alternativ Trafik ser vi till att ni blir upphämtade där ni önskar och avsläppta på valfri destination. Från vår utgångspunkt i Bjuv når vi hela Skåne men erbjuder även bussresor för längre sträckor. Vi har stor vana av klassresor och är det självklara valet för att hyra buss till skolresan i Skåne.

Skolresa

Boka buss till skolresan

Genom att hyra buss till skolresan från oss kan ni lägga tid på det viktiga. Vi erbjuder alltid buss med chaufför så att lärare och elever kan ägna all sin tid till att njuta av resan i lugn och ro. Våra erfarna chaufförer tar hand om alla praktiska delar under resans gång och kan ta dig fram både säkert och bekvämt. Det gör resandet behagligt för både vuxna och minderåriga.

När du hyr buss till skolresan från oss kan du välja mellan bussar i flera storlekar, alltifrån mindre varianter med plats för 22 passagerare till större som rymmer upp till 77 personer. Samtliga bussar är utrustade med internet, luftkonditionering och fällbara säten.

Vill du hyra buss till nästa skolresa? Hör av dig!

Gör en bokningsförfrågan nedan

Din förfrågan är ej bindande och vi kommer på inga sätt att debitera dig om du väljer att ej boka din resa med oss.
När du skickat in din förfrågan kontaktar vi dig via telefon med kompletterande frågor för att vi sedan ska kunna ge dig ett prisförslag