Seniorresor

Resor med hög säkerhet
Trivsamt och avkoppland
Minimal miljöpåverkan

Hyra buss för seniorresor

Att kunna ge sig ut på resa med vänner och bekanta sätter guldkant på tillvaron. Det gäller såklart alla åldrar – men kanske extra mycket på ålderns höst då möjligheterna att ta sig ut för nya upplevelser kan vara mer begränsade.

Genom att hyra buss för seniorresor från oss på Alternativ Trafik ser vi till att ni får alla chanser att göra precis det ni vill göra – se nya sevärdheter och få tid till att umgås med varandra.

Vi har stor erfarenhet av att anordna pensionärsresor och är det självklara valet för att hyra buss till seniorresor. Våra chaufförer vet precis vilka krav och speciallösningar som kan behövas. Från vår utgångspunkt i Bjuv når vi hela Skåne men erbjuder även bussresor för längre sträckor.

Att hyra buss för seniorresor är ett smart och uppskattat val.

senior

Därför ska du hyra buss till seniorresor

Att resa med buss har flera fördelar – speciellt för seniorer.

Bekvämt och behagligt

Genom att hyra buss för seniorresor från oss kan ni nå nya destinationer utan krångel. Våra chaufförer tar hand om allt. Det gör att ni kan koppla av och fokusera på att njuta av resan. Våra moderna bussar är dessutom utrustade med air-condition, toalett, TV, internet och DVD-spelare. Självklart får du även en kopp kaffe ombord.

Anpassningsbart resande

Ni bestämmer själva var och när ni vill bli upphämtade. Önskas särskilda stopp på resan för bensträckare, restaurangbesök eller sevärdheter ser vi till att lösa det. Genom att hyra buss till seniorresan från oss på Alternativ Trafik får ni full kontroll – både över rutten och resans innehåll.

Gott om plats för bagage

Våra bussar erbjuder också gott om utrymme för bagage och personliga tillhörigheter, vilket är särskilt viktigt för seniorer som kan ha speciella behov eller krav när det gäller packning. Om ni hyr buss för seniorresan från oss kan resenärerna kan ha med sig allt de behöver för en bekväm och njutbar resa utan att behöva tänka på saker som maxvikt och regler för handbagage eller bära tunga saker för hand.

Boka buss till seniorresan

Att hyra bussen till seniorresan från oss på Alternativ Trafik är ett smidigt alternativ. Vi hämtar upp er var ni vill och lämnar av er på önskad destination. Vi erbjuder alltid buss med chaufför.

Våra bussar finns i flera storlekar, alltifrån mindre varianter med plats för 22 passagerare till större som rymmer upp till 77 personer.

Funderar du på att hyra buss till din nästa seniorresa? Hör av dig!

Gör en bokningsförfrågan nedan

Din förfrågan är ej bindande och vi kommer på inga sätt att debitera dig om du väljer att ej boka din resa med oss.
När du skickat in din förfrågan kontaktar vi dig via telefon med kompletterande frågor för att vi sedan ska kunna ge dig ett prisförslag