Förening

Resor med hög säkerhet
Gratis internet
upp till 77 personer

Hyr buss till föreningens resa

Ska fotbollslaget på turnering eller ridklubben på träningsresa? Är ni en grupp konstälskare som ska åka på studiebesök tillsammans till något av Skånes alla museer? Kanske är det dags för kick-off efter föreningens årsmöte för att samla medlemmarna inför det kommande verksamhetsåret?

Att åka på en resa med sin förening är verkligen något alldeles speciellt. Vi är övertygade om att resan blir ännu mer minnesvärd om man samlar hela föreningen i samma färdmedel både till och från resmålet. Vi vet – eftersom vi sett glädjen och samhörigheten hos alla de föreningar som hyrt buss och rest med oss genom åren.

Om din förening hyr buss från oss på Alternativ Trafik kan du räkna med punktlighet, säkra rutter och härliga minnen. Våra erfarna chaufförer tar hand om alla praktiska detaljer under resan och ger dig och din förening möjlighet att umgås och svetsa samman gruppen under resans gång.

forening

Fördelar med att hyra buss som förening

Samhörighet och laganda

Om du hyr buss till föreningens resa blir färdmedlet en plats för glädje och förväntan. Medlemmarna kan dela sina förväntningar inför evenemanget eller tävlingen, peppa varandra och skapa en positiv atmosfär som bidrar till en lyckad upplevelse när man väl når fram till destinationen.

Att vara tillsammans i en trivsam miljö ger medlemmarna möjlighet att lära känna varandra bättre och stärker banden inom föreningen. Det blir inte bara en resa, utan en gemensam upplevelse som fördjupar vänskapen och sammanhållningen. Jämför det med om föreningens medlemmar hade tagit sig till resmålet på egen hand.

Praktiskt och smidigt

Att hyra en buss som förening erbjuder även praktiska fördelar. Resan blir smidig och bekymmersfri då man inte behöver oroa sig för logistik och transport. Alla kan fokusera på det roliga och spännande som väntar på resmålet och låta våra erfarna chaufförer ansvara för resten. Dessutom skapar bussen en bekväm och avslappnad atmosfär där medlemmarna kan koppla av, skratta och ha trevligt tillsammans. Att hyra buss till föreningens resa blir inte bara ett sätt att ta sig från punkt A till punkt B – det är en del av själva upplevelsen.

Gör en bokningsförfrågan nedan

Din förfrågan är ej bindande och vi kommer på inga sätt att debitera dig om du väljer att ej boka din resa med oss.
När du skickat in din förfrågan kontaktar vi dig via telefon med kompletterande frågor för att vi sedan ska kunna ge dig ett prisförslag